се появи доволна и усмихната в Народното събрание, за да

...
 се появи доволна и усмихната в Народното събрание, за да
Коментари Харесай

Нинова блести от кеф, но мандатът е обречен

  се появи удовлетворена и усмихната в Народното събрание, с цел да заяви, че президентът  ще връчи третия мандат на Българска социалистическа партия. Това се очакваше, само че какво следва от този ход. Най-логичното политическо деяние е след една седмица Българска социалистическа партия да върне празна директория на Радев, защото мандатът е жертван.

Нинова е въодушевена от тази опция – още известно време празни приказки и съвещания сред партиите, само че несъмнено си дава сметка, че това е ново завъртане на пустословието, от което ни се повдига към този момент пет месеца.

С кого ще си приказва Нинова и защо? " За разлика от първия мандат няма да слагаме предварителни условия “, сподели Корнелия, като че ли някой ще й търпи изискванията.

" Ще беседваме с Демократична България, ИБГНИ и Има Такъв Народ “, разгласи Нинова и въпросът е дали си има вяра, че знамение е допустимо или просто ще убие още малко време, с цел да свърши нещо този парламент. От Демократична България от дълго време споделиха, че няма да поддържат трети мандат, в случай че е в Българска социалистическа партия. За какво ще си приказват тогава Корнелия и ? А Има Такъв Народ към този момент не водят диалози с никого и се готвят за избори.

Остава единствената опция на кафе да се видят Нинова и . Но в сходен диалог цъфтяща от наслаждение би трябвало да е Мая, а не Корнелия. Манолова се качи на Шипка да се полигави на президента, тичаше боса в Народното събрание, само че мандатът е в Българска социалистическа партия. Това е основателна причина диалог сред двете червени дами да няма. Ако има, той ще е със стиснати зъби.

След една седмица по този начин ще наподобява самата Корнелия – със стиснати зъби, прочитайки партийното официално съобщение, че мандатът е несполучлив.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР